CUKORPASZTA, INTIM GYANTA - Ilcsi referenciakozmetika - Debrecen

Tartalomhoz ugrás

CUKORPASZTA, INTIM GYANTA

SZOLGÁLTATÁSOK
A több ezer éve legendás cukorpasztás szőrtelenítést Kleopátra óta használják a sima bőrre áhítozó nők. Az európai kozmetikákban mégis csak a közelmúltban indult hódító útjára ez az ősi és modernebb technikákat tökéletesen elegyítő módszer.
  
A cukorpasztás szőrtelenítés előnyei:

A technika legfőbb előnye a hagyományos gyantázással szemben, hogy jóval kíméletesebb eljárás, szinte egyáltalán nem okoz fájdalmat.
A szőrtelenítés során testhőmérsékletű anyaggal dolgozom, ami nem égeti meg a bőrt, nem károsítja a hámréteget, akár kifejezetten érzékeny bőrre is alkalmazható.
A cukorpaszta semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, 100%-osan természetes eljárás, nem okoz allergiás reakciókat, rendkívül higiénikus eljárás, ráadásul a felhasznált anyag egyáltalán nem ragad, vízzel egyszerűen lemosható.
 
Örökre vége a fájdalmas szőrtelenítésnek, a mindenhová beleragadó gyantamaradékoknak, a piros pöttyös, benőtt szőrszálaknak!
Ez a tökéletes szőrtelenítés módszere!
 
Cukorpaszta – a tökéletesen sima bőr titka
A gyantázással szemben a cukorpasztát a szőr növekedésével megegyező irányban kell lehúzni, így biztosan kizárható a beszakadt szőrszálak és a szőrtüsző-gyulladás megjelenése. Az eljárás eredménye a tökéletesen sima, hibátlan, selymes, csupasz bőrfelület.

Külön specialitása az eljárásnak, hogy a rövid és benőtt szőrszálakat is el lehet vele távolítani, a tartóssága pedig bőven lekörözi a hagyományos gyantázást.
Speciális Intim kozmetika – Higiénia felsőfokon!  Kíméletes, hatékony, és tartós megoldást nyújt az intim részek ápolására.
Többé ne okozzon gondot az intim szőrtelenítés, keressen bizalommal!
Telefon: (+36) 30 / 317 94 04
E-mail: info@ilcsikozmetikadebrecen.hu
Nagy Judit - Ilcsi referencia kozmetikus
Vissza a tartalomhoz